Kohtaavatko asiakkaittesi mielikuvat yrityskuvasi kanssa?

KOKONAISVALTAISTA SUUNNITTELUA

PALVELUMME

Uudet yrittäjät: Graafinen ilme on tärkeä osa yrityksen markkinointia. Se luo mielikuvia yrityksen toiminnasta, arvoista, laadusta ja tuotteista. Suunnittelun laajuus riippuu tarpeistanne. Graafinen ohjeistus, kotisivut, lomakkeet, presentaatio ja esite ovat yleisimpiä suunnittelun kohteita alkuvaiheessa. Suunnittelu voidaan tehdä brändiohjeistusta noudattaen tai voimme yhdessä miettiä kokonaisvaltaisen yrityskuvasuunnittelun alkaen yrityksen ydinajatuksesta.

Jo toimivat yritykset: Voimme freesata nykyistä yrityskuvaa vastaamaan yrityksenne ja asiakkaittenne tarpeita. Erilaiset muutokset esimerkiksi markkinoilla, yrityksessä tai tuotteissa voivat tuoda tarpeita kokonaisvaltaiseen yrityskuvaremonttiin. Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi!

Kaikki tekemämme kotisivut rakennetaan turvalliseen ja edulliseen WordPress alustaan. Sivustot ovat itse päivitettävissä ja niihin on myöhemmin mahdollista lisätä erilaisia toimintoja kuten verkkokauppa. WordPressiä käyttävät miljoonat suuryritykset ja tuotemerkit kuten BBC, Sony ja Mercedes Benz. Se taipuu erinomaisesti myös pienille yrityksille. Sivuston hinta riippuu vain sen laajuudesta ja työmäärästä.

Sivuille tehdään hakukoneoptimointia, jotta se näkyy paremmin eri hakukoneissa kuten google. Hakukoneoptimointia voidaan tämän lisäksi tehostaa erilaisilla kaupallisilla menetelmillä. Yksi tällaisista on GoogleAdWords.

Kotisivut tulevat aina avaimet käteen periaatteella. Kun sivut ovat toiminnaltaan ja visuaalisesti asiakkaan hyväksymät ne julkaistaan. Jos haluat itse päivittää tekstejä ja kuvia voimme tarpeesi mukaan antaa siihen koulutusta ja ohjeet.

Graafista suunnittelua monipuolisesti erilaisiin tarpeisiin. Logot, käyntikortit, lehtimainokset, levynkannet, rollupit, mainosmateriaalit, messuosastot, teippaukset, pakkaukset jne.

Minkälaiselle palvelulle teillä on tarvetta?

 • YKSITTÄINEN TOIMEKSIANTO

  Jos tarvitset esimerkiksi logon, ota yhteyttä!

 • LAAJEMPI KOKONAISUUS

  Jos yritykselläsi on tarvetta laajempaan suunnitteluun ja toteutukseen tai yrityskuvan luomiseen, teemme kaiken brändilähtöisesti.

 • KUMPPANI

  Olemme helppo kumppani, jolla voit toteuttaa kaikki suunnittelutyöt.

 • AINEISTON LÄHETYS

  Lähetämme sinulle valmiin aineiston.

 • AINEISTO PAINOON

  Voimme myös lähettää aineiston haluamaasi painoon tai käytämme omia kontaktejamme.

 • AVAIMET KÄTEEN

  Voimme painattaa materiaalin ja tuoda sen valmiina ovellesi!

Maailma ja markkinatilanne muuttuvat ympärillämme. Vahvat brändit pysyvät, mutta nekin tarvitsevat jatkuvaa ohjausta pysyäkseen mielenkiintoisina. Onko sinun yrityksesi tai tuotteesi mielenkiintoinen, laadukas ja uskottava?

Onko sinulla kysyttävää! Vastaamme mielellämme.